Kimchi pálivé 300 g

1 hodnocení
 

Kimchi představuje osvěžující, křupavý a příjemně pikantní korejský zelný salát, který získává svůj jedinečný charakter díky postupnému kvašení. Tento salát je pravou pokladnicí vitamínů, minerálů a probiotik, přičemž si udržuje nízký obsah kalorií. V naší verzi je navíc zcela veganský – tradiční rybí omáčku jsme nahradili autentickou japonskou sójovou omáčkou Kikkoman.

Tato pikantnější verze Kimchi nabízí větší štipku pálivosti, ale nemusíte se obávat, že by byla příliš ostrá!

Dostupnost Skladem
129 Kč
   
Kód produktu 1135
Značka Živina
Kategorie Kimchi, pesta, kari pasty a nakládaná zelenina
 

Toto kimchi je charakteristické svou komplexní chutí, kde jako první vyniká typická kyselost a jemná pikantnost. Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny.

Kimchi si díky svým vědecky prokázaným účinkům na lidské zdraví zasloužilo zařazení světově uznávaným časopisem Health mezi 5 nejzdravějších pokrmů světa. Říká se mu také zabiják chřipky.

S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterií.

Lze si ho dát samostatně, jako přílohu nebo použít jako přísadu do jídel.

SloženíKimchi Pálivé. Mléčně kvašená zelenina. Pekingské zelí, voda, ředkvička červená, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), červené zelí, mrkev fialová, jarní cibulka, česnek, zázvor, chilli vločky Gochugaru (0,9 %), rýžová mouka, himálajská sůl, chilli papričky (< 0,35 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu celeru a hořčice.

Skladování: Při teplotě od +2 °C do +6 °C a po otevření spotřebujte do 5 dnů.

Trvanlivost: Min. trvanlivost 6 měsíců.

Země původu: EU

Výživové údaje na 100 g:

Energie 120 kJ / 29 kcal
Tuhy 0,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 3,8 g
Z toho cukry 0,4 g
Bílkoviny

1,8 g

Sůl

1,8 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: