Thajské zelené kari

Neohodnoceno
 

Máte rádi intenzivní chutě a thajské pokrmy? Pak je tato sada přímo pro vás.

Tento recept na thajské zelené kari je navržený tak, aby byl hotový rychleji, než stačíte uvařit rýži. Díky sadě zvládnete hravě připravit téměř autentický thajský pokrm, na kterém si pochutná celá rodina nebo si připravíte jídlo na několik dní dopředu.

Dostupnost Skladem
362 Kč
   
Kód produktu 1460
Kategorie ZDRAVÝ oběd
 

Thajské jídlo snadno a jednoduše díky této sadě a receptu na thajské zelené kari. 

Ingredience:

Servírování (4-6 porcí) :

  • 500 g kuřecího masa
  • 1x lilek
  • 1x cuketa
  • 5 stroužků česneku
  • 4x šalotka
  • thajské zelené kari od Živiny
  • 500 ml kokosového mléka
  • rybí omáčka
  • citronová tráva
  • sůl
  • chilli
  • jasmínová rýže
Postup
  1. Začněte tím, že rýži důkladně opláchněte, scedíte a uvaříte v rýžovaru v poměru 1:1 – jeden hrnek rýže na jeden hrnek vody.
  2. Než se uvaří rýže, připravte si maso a zeleninu na kari.
  3. Kuřecí maso nakrájíte na větší kostky, aby se nepřevařilo. Zeleninu nakrájíte a opláchnete.
  4. Na rozpálené pánvi opečete maso, ke kterému následně přidáte nakrájenou zeleninu, šalotku a česnek.
  5. Po upečení masa a zeleniny dáte vše stranou a na pánev přidáte Kari pastu, trochu rybí omáčky, citronovou trávu, sůl, chilli a na závěr vše zalijete kokosovým mlékem.
  6. Nechte povařit pár minut a následně přidejte maso se zeleninou a ještě pár minut nechte povařit. 
  7. Podávejte s uvařenou rýží.

 

Sada obsahuje:

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: