Popis
Japonská sójová omáčka, která je přírodně fermentována bez přidání glutamátu a konzervačních látek, obsahuje množství látek prospěšných pro zdraví a vyniká zejména vysokým obsahem bílkovin, vitamínů skupiny B, vitamínu A a vitamínu C. Použitím sójové omáčky můžete snížit celkový příjem soli, jelikož je bohatá na umami s typickou slanou chutí.
Složení: Sójová omáčka, přírodně fermentovaná. Japonská. Pitná voda, sójové boby, pšenice (lepek odstraněn během fermentace), jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.
Min. trvanlivost: min. 1 rok
Země původu: EU.
Výživové údaje na 100 ml výrobku:
Energetická hodnota |
279 Kj / 66 Kcal |
Tuky |
0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
2,1 g |
Z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
9,1 g |
Sůl |
17,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.